Κλείσιμο

Αναζήτηση

Κλείσιμο
  • 22214 00802

Καστορέλαιο

Κωδικος:ΦΤ03

In Stock

3.90

Διατίθεται σε συσκευασία 150ml σε μπουκαλάκι flip flop.

*Το προϊόν είναι μόνο για εξωτερική χρήση.

Το καστορέλαιο σήμερα χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και κρέμες για την “τόνωση” της τριχοφυΐας και σε προϊόντα αντιγήρανσης καθώς ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
To Καστορέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα.  Παράλληλα,  είναι ένα πρώτης τάξης προϊόν ενυδάτωσης, καθώς έχει την ιδιότητα να “παγιδεύει” την υγρασία της επιδερμίδας – εμποδίζοντας την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση της.
Έχει επίσης μεγάλη στιλπνότητα , έτσι ώστε να προσδίδει μια πλούσια γυαλάδα και λάμψη στα μαλλιά.
Μια άλλη χρήση είναι να εφαρμόσετε το καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σας για να τις βοηθήσει να πυκνώσουν και να τις ενισχύσει.

Βάρος 150 g
Back to Top
Προστέθηκε στο καλάθι σας