Η παπάγια γνωστή για την υπέροχη γλυκιά της γεύση και το τροπικό της χρώμα αλλά και για την περιεκτικότητά της σε θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Είναι πλούσια σε καροτένιο, Βιταμίνη C, φλαβονοειδή, μέταλλα, κάλιο, μαγνήσιο και ίνες. Επίσης η παπάγια περιέχει το πεπτικό ένζυμο παπαϊνη το οποίο χρησιμοποιείται σε τραυματισμούς και αλλεργίες λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης του.
Kαταναλώνεται πολύ ευχάριστα ωμή, ως καθημερινό σνακ και συνοδεύει επίσης άριστα σαλάτες και τρώγεται συνδυαστικά και με ξηρούς καρπούς.
Παπάγια αποξ. με Ζ/Χ
€2.20
Προέλευση: ΤΑΥΛΆΝΔΗ
Weight | 200 g |
---|