Τα αμύγδαλα είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά. «Σε κάθε μερίδα αμυγδάλων των 30 g, μπορείτε να πάρετε 6g φυτικής πρωτεΐνης, 4 γραμμάρια ινών, υγιεινά λιπαρά, βιταμίνη Ε και πολλά απαραίτητα μέταλλα όπως μαγγάνιο, κάλιο, ασβέστιο, πρωτεΐνες, σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και φώσφορο.
Τα αμύγδαλα δεν περιέχουν γλουτένηκαι χρησιμοποιούνται πολύ για την παραγωγή τροφίμων ελευθέρων γλουτένης. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα άτομα με αλλεργία ή δυσανεξία στη γλουτένη.
Μεγάλο μέρος της αντιοξειδωτικής ιδιότητας των αμυγδάλων συγκεντρώνεται στη φλούδα, οπότε αποφύγετε τα καθαρισμένα αμύγδαλα για να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη.
Μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων
Υποστηρίζουν την πεπτική υγεία
Ελέγχουν το σάκχαρο στο αίμα
Προστατεύουν από την οστεοπόρωση
Ενισχύουν την άμυνα του ανοσοποιητικού μας συστήματος